Ben jij op zoek naar een sexclub? Wil jij een sensuele avond doorbrengen in ultieme luxe? Dan is onze club iets voor jou. Bij ons vind je high-class dames die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van erotisch plezier.

SEXCLUB MET JARENLANGE ERVARING

Plan je een bezoek aan onze sexclub? Dan wil je wel weten dat je goed zit… Goed nieuws! Wij hebben jarenlang ervaring en zijn een van de allerbeste sexclub in Limburg. Ook hebben wij een uitermate betrouwbaar discretie beleid. Hygiëne en veiligheid nemen wij hoog op!

DE MEISJES VAN ONZE CLUB

Niet alleen de locatie – een luxueus en stijlvol pand met een fijne sfeer – maar ook de meisjes maken onze club een gewaardeerde plek. Onze dames zijn high class, welbespraakt en uiteraard sexy en opwindend. De selectie van onze dames is streng, omdat alleen het beste voor jou goed genoeg is. Speciaal voor jou dragen zij prachtig en verleidende lingerie… ben jij klaar voor deze erotische beleving?

De voordelen van Fazenda Club:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • exclusieve high class escort service in Limburg
  • gepassioneerde, elegante sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Het bereik van onze prachtige meiden voldoet aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicios en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday