Privé sex feestje. Een privé-seksfeest is een perfecte manier om een evenement te vieren, te relaxen met vrienden en een onvergetelijke tijd te hebben. Bij Fazenda Club hebben we een uitgebreide ervaring in het organiseren van dergelijke evenementen, regelmatig organiseren we dergelijke feesten op ons terrein.

LAAT ONS ALLES VOOR JE DOEN

Privé sex feestje. Heb je een idee van hoe je het zou willen hebben? Of wil je dat we al het werk uit handen nemen en een onvergetelijk feest maken? We hebben tientallen ideeën en suggesties om het speciaal te maken. We zullen de club versieren, de barvrouw zal klaar zijn om de cocktails te maken om het feest gek te maken, we zullen aan alles denken tot in de kleinste details, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

WAT BIEDEN WE VOOR ONZE KLANTEN?

Roermond is de perfecte plek om een feest in Roermond door te brengen. Iedereen weet dat (vrijgezellen) feesten niet beperkt zijn tot drinken. De meesten van hen eindigen met heel veel plezier en een onbekende vrouw, en we hebben het niet over fatsoenlijk plezier. Fatsoenlijk plezier is voor op de bruiloft. We hebben het over “dirty dancing”, lapdances, halfnaakte meisjes en seksuele fantasieën.

Fazenda Club biedt al het bovenstaande en nog veel meer! Je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Onze meiden hebben een onuitputtelijke feestgeest. Daarom is Fazenda Club de plek voor een (vrijgezellen) feest in Linne. Onze club opent zijn deuren voor de meest wanhopige feestbeesten. We bieden 6 privékamers met elk een uniek ontwerp, een gezellige bar om de stemming op te peppen en natuurlijk de meiden … Blondjes, brunettes, lang, klein, exotisch of Europees. Elk meisje heeft haar eigen specialiteit en een verscheidenheid aan verschillende technieken om je gek te maken.

Bij Fazenda Club ben je altijd verzekerd van:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • gepassioneerde, elegante sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Het bereik van onze prachtige meiden voldoet aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicios en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday