OVER FAZENDA CLUB

Sexiest

Bij dé exclusieve seksclub in Limburg weten we precies hoe we een man tevreden moeten stellen en te zorgen dat hij zich een echte man voelt. Fazenda is een high-end bordeel dat exclusieve seks diensten biedt, een ontspannende sfeer heeft en dat lichaam en geest buitengewoon veel plezier geeft. Meer dan 20 van de heetste modellen om uit te kiezen en elk heeft een eigen stijl, een eigen manier om je te plezieren en haar eigen sexy en pikante spirit.

KOM LANGS..

Wij zijn Fazenda. De heetste club van Roermond.

We beschikken over zes stijlvol ontworpen privé-kamers waarvan 3 met grote jacuzzi, en een gezellige bar om in de stemming te komen, waarin je je heel comfortabel zult voelen.
Daarnaast verzorgen we ook onvergetelijke vrijgezellenavonden, teamuitjes, erotische verassingen, themafeestjes en nog veel meer.
Als je op zoek bent naar een amoureus avontuurtje, gepassioneerd entertainment of sensuele ervaringen, neem dan contact met ons op of kom langs in onze seksclub.

BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN:

BIJ FAZENDA CLUB

  • kwaliteit en absolute discretie
  • gepassioneerde, elegante & sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Onze prachtige meiden voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicious en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday