OVER FAZENDA CLUB

Sexiest

Bij de exclusieve seksclub in Limburg weten we precies hoe we een man tevreden moeten stellen en te zorgen dat hij zich een echte man voelt. Fazenda is een high-end bordeel dat exclusieve seks diensten, een ontspannende sfeer en dat lichaam en geest buitengewoon veel plezier biedt. Meer dan 20 van de heetste modellen om uit te kiezen en elk heeft een eigen stijl, een eigen manier om je te plezieren en haar eigen sexy en pikante spirit.

KOM LANGS..

Wij zijn Fazenda. De heetste club van Roermond.

We beschikken over zes stijlvol ontworpen privé-kamers waarvan 3 met grote jacuzzi, en welkomstbar om in de stemming te komen, waarin je je heel comfortabel zult voelen.
Daarnaast verzorgen we ook onvergetelijke vrijgezellenavonden, teamuitjes, erotische surprises, themaparty’s en nog veel meer.
Als je op zoek bent naar een amoureus avontuurtje, gepassioneerd entertainment of sensuele ervaringen, neem dan contact met ons op.

BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN:

BIJ FAZENDA CLUB

  • kwaliteit en absolute discretie
  • gepassioneerde, elegante sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Het bereik van onze prachtige meiden voldoet aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicios en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
×