Ben je op zoek naar een gezellige avond in de beste herenclub in Limburg? Laat de vriendelijke, sensuele en prachtige meisjes van Fazenda Club je verwelkomen en entertainen. Onze eersteklas meisjes zorgen ervoor dat je een fantastische avond hebt. Bezoek onze gezellige bar voor een drankje in je eentje of met je vrienden of collega’s. Absolute discretie is ons handelsmerk.

NUMMER 1 HERENCLUB IN LIMBURG

Of wil je liever dat een van onze dames je mee neemt voor een sensuele massage of een privéfeest met champagne? Onze privékamers, waarvan 3 met een jaccuzi, zijn een heerlijke en intieme omgeving.

ONBERISPELIJKE KWALITEIT EN SERVICE BIJ FAZENDA CLUB

We hebben alles voor je klaar staan. De meiden … De godinnen … De liefdesdiva … Zacht, zoet, heet, klein, blond en brunettes. Kies zorgvuldig, elk heeft haar eigen speciale technieken om je de ultieme bevrediging te geven waar je naar verlangde. Zes comfortabele privékamers zorgen ervoor dat je je niet hoeft te storen aan de dingen die je stoort en een goed humeur creëren. En maak je geen zorgen over het bord “niet storen”. We hebben alles voor je geregeld, discretie en privacy zijn ons handelsmerk. Als je op zoek bent naar volwassen entertainment in Limburg kom je dus naar Fazenda Club.

Als je op voorhand een drankje wilt drinken, ben je van harte welkom in onze bar, waar de barvrouw een perfecte mix voor een fantastische zal maken.

OP ZOEK NAAR EEN HERENCLUB IN LIMBURG?

Bij Fazenda Club ben je altijd verzekerd van:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • sexy, stijlvolle meisjes
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Onze prachtige meiden voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicious en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday