Fazenda Club is een exclusieve seksclub in Limburg. We bieden exclusieve diensten, waaronder escort. En daarnaast bieden een brede selectie van meisjes. We weten precies wat jouw wensen zijn en wat je verwacht. Wil je het heft in eigen handen wilt nemen of een sexy meid de controle laten overnemen? Bij de meest exclusieve seksclub van Limburg, Fazenda Club, kunnen we je wildste dromen waarmaken! Onze prachtige dames voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicious en subtiele, Europese en exotische types. Elke dame heeft haar eigen speciale vaardigheden om je mee te verrassen en om je naar de top van voldoening te brengen.

EXCLUSIEVE SEKS CLUB: PRIVÉ KAMERS

Bij Fazenda Club hebben we verschillende privé kamers. Elke kamer heeft een eigen thema en is uitgerust met een kingsize bed en douche, en waarvan 3 kamers met een jacuzzi. We hebben 6 verschillende thema’s, dus we hebben iets voor iedereen. Het maakt niet uit in welke stemming je zich bent, wij hebben hetgeen waarnaar je op zoek bent. Je zult je stoutste dromen en fantasieën in onze seksclub kunnen realiseren.

ONBERISPELIJKE KWALITEIT EN SERVICE BIJ FAZENDA CLUB

We hebben alles voor je klaar staan. De meiden … De godinnen … De liefdesdiva … Zacht, zoet, heet, klein, blond en brunettes. Kies zorgvuldig, elk heeft haar eigen speciale technieken om je de ultieme bevrediging te geven waar je naar verlangde. Zes comfortabele privékamers zorgen ervoor dat je niet gestoord hoeft te worden en een goed humeur creëren. En maak je geen zorgen over het bord “niet storen”. We hebben alles voor je geregeld, discretie en privacy zijn ons handelsmerk. Als je op zoek bent naar volwassen entertainment in Limburg kom je dus naar Fazenda Club.

Als je op voorhand een drankje wilt drinken, ben je van harte welkom in onze bar, waar de barvrouw een perfecte mix voor een fantastische avond zal maken.

OP ZOEK NAAR EEN HERENCLUB IN LIMBURG?

Bij Fazenda Club ben je altijd verzekerd van:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • sexy, stijlvolle meisjes
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEKS CLUB

Onze prachtige meiden voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicious en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday