Naast het stadspark De Kartuis, het Nationaal Herdenkingspark Roermond, Natuurpark Hattem heb je ook de Designer Outlet in Roermond. Roermond is een vrije stad. Je kunt de geest van vrijheid voelen in elke straat, in bars en in de houding van mensen. En dan ben je nog op zoek naar erotisch plezier in Roermond. Met erotisch praten we over seks. Na een lange dag in de Designer Outlet of een van de parken zal niemand je ervan weerhouden om wat tijd vrij te nemen en een heerlijke avond door te brengen in een vrouwenbedrijf.

FAZENDA CLUB EEN PERFECTE PLEK VOOR EROTISCH PLEZIER

Als je iets speciaals zoekt in Roermond, een erotisch plezier dat grenzen overschrijdt, dan is Fazenda Club de perfecte plek voor jou. We bieden eersteklas services, volledige discretie en absolute privacy. En natuurlijk de meest geweldige meisjes. We hebben dames geselecteerd die zelfs de meest verfijnde smaken zullen evenaren. Sexy blondines, verleidelijke brunettes, kleine en bootylicious seksgodinnen zullen je meest verborgen fantasieën doen uitkomen. Elke dame heeft haar eigen specialiteiten en spannende trucjes, die je gek maken!

LUXE BORDEEL LINNE, ROERMOND, LIMBURG: PRIVE KAMERS

Voor uw comfort hebben we 6 privé kamers met elk een luxe ontwerp, kingsize bedden en sprankelende badkamers en 3 kamers met jacuzzi's. We hebben elk klein detail voorzien, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
Onze gastvrije bar helpt je om de juiste stemming te creëren en jezelf te laten ontspannen.

Als je op voorhand een drankje wilt drinken, ben je van harte welkom in onze bar, waar de barvrouw een perfecte mix voor een goed humeur zal maken.

WIJ GARANDEREN HET ULTIEME EROTISCHE PLEZIER IN ROERMOND (LINNE):

Bij Fazenda Club ben je altijd verzekerd van:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • exclusieve high class escort service in Limburg
  • gepassioneerde, elegante & sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact met ons op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEKS CLUB

Onze prachtige meiden voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicious en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een heerlijke tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday