Op zoek naar het beste bordeel in Limburg? Ben je in Roermond of plan je een bezoek aan de stad? En staat een bezoek aan een goed bordeel nog op je to do-lijst? Of wil je gewoon meer weten over bordelen in Limburg? Lees dan gauw verder!

EEN SEX CITY

Roermond staat van oudsher bekend om zijn seksindustrie. Voor de komst van A73 was de Rijksweg een van de drukste wegen met tientallen privé clubs. Maar nu zijn enkel de beste overgebleven op Rijksweg in Linne. Een daarvan is natuurlijk Fazenda Club.

Roermond is een belangrijke handelshaven sinds de middeleeuwen en een magneet voor het ‘oudste beroep ter wereld’. Het was al in de 14e eeuw dat vrouwen rode lantaarns droegen om heren te ontmoeten. Maar sekswerk was pas in 1810 legaal en bordelen werden pas in 2000 gelegaliseerd.

BESTE BORDEEL IN LIMBURG

Nieuwsgierig geworden naar bordelen in Limburg? Misschien omdat je er nog nooit een hebt bezocht. Of omdat je regelmatig bordelen bezoekt en er weer naar verlangt? Goed nieuws! Fazenda Club is het beste bordeel van Limburg en is een zeer populaire high-end sexclub.

SEXY MEISJES EN LUXE KAMERS

Wat kun je verwachten van een bezoek aan Fazenda CLub? 1. Sexy meiden! Dat ten eerste. Het aanbod aan meisjes bij Fazenda Club is enorm. Elk meisje is uniek en heeft haar eigen kwaliteiten. Een ding waar we zeker van zijn, is dat je er een zult vinden die bij je past en die je ultiem plezier zal brengen. Kun je je dat voorstellen? 2. Je kunt ook een geweldige locatie verwachten. Een luxe, maar discrete locatie met themakamers en jacuzzi’s. 3. Ook is er een luxe bar aanwezig met verschillende exclusieve drankjes. We hebben zeker je favoriete drankje aan onze bar.

BESTE BORDEEL IN LIMBURG: BEZOEK ONS NU

Het meest exclusieve bordeel van Limburg is 7 dagen per week geopend. Je bent van 15:00 uur tot 04.00 uur welkom aan de Rijksweg 32 in Linne (Roermond). Neem een kijkje op onze website voor een voorproefje om alvast in de stemming te komen!

Bij Fazenda Club ben je altijd verzekerd van:

  • kwaliteit en absolute discretie
  • gepassioneerde, elegante & sexy meiden
  • een gezellige bar en comfortabele kamers
  • een professionele en volledig erkende organisatie

Kom langs in Fazenda Club op Rijksweg 32 in Linne, of neem contact op.
Plezier is ons doel en discretie is ons handelsmerk.
De beste herenclub van Limburg heet je welkom.

DE SEXY MODELLEN VAN ONZE EXCLUSIEVE SEX CLUB

Onze prachtige meiden voldoen aan de eisen van de meest verfijnde heren. We hebben blondines en brunettes, lang en klein, bootylicios en subtiele, Europese en exotische types. Dankzij de jarenlange ervaring die we hebben, weten we precies hoe we een man als jij een heerlijke tijd kunnen geven.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday